Fettuccine Pasta Deeg
Pasta deeg is een mooi soepel deeg dat je kan gebruiken voor alle soorten Pasta. Ook kan je er Ravioli en kleine Calzone Pizza’s mee maken
Pasta deeg is een mooi soepel deeg dat je kan gebruiken voor alle soorten Pasta. Ook kan je er Ravioli en kleine Calzone Pizza’s mee maken
Stoofpot van Kalfs Ossobuco met groenten die zijn overgebleven van de vorige bereidingen. Dus leegmaken die Koelkast!
Wow, dat dit zo lekker kan zijn! Heerlijk mals vlees met een Oosterse tint en gebakken Champignons
Een Souvlaki van Kip en de eigen gemaakte Tzatziki saus es een waar genot voor de liefhebber van Grieks eten
Een heerlijke Pizzasaus met de beste Tomaten. Je kan de Saus ook gebruiken met een Tortilla en deze vullen!
Een pittige en goed gevulde Portobello met veel kaas past eigenlijk bij ieder diner. De Kruidenmix geeft hier een Italiaans tintje samen met de Olijven
Een uitgebreid recept om zelf Bladerdeeg te maken en dan heerlijke Saucijzenbroodjes