Ga naar de inhoud
Reebout Biefstukjes
Wild

Reebout biefstukjes

Dit overheelijke stukje Wild is een genot op de tond. Bij een kern temperatuur van 50 Graden blijft het mooi Rose en smelt het gewoon weg

Lees verder »
Picanha Pinwheel steak
Kalfsvlees

Picanha Pinwheel Steak

Een heerlijk stuk Kalfs Picanha met alleen Zwarte Peper en Zeezout. Met de Bresc Parrillada Piri Piri Glaze geeft je de Picanha ontzettend veel smaak

Lees verder »
Faux-filet (Ribeye) au Cognac
Rundvlees

Faux-filet (Ribeye) au Cognac

Mijn vinger wilde nog niet meewerken dus vandaag dit gerecht gemaakt in de Koekenpasn van Onyx. Wat een super stukje Uruguayaanse Ribeye en in combinatie met de Cognacsaus van Asbach Uralt wil je dit wel elke dag eten!

Lees verder »
Karbonade Oelek
Varkensvlees

Karbonade Oelek

Een simpel en snel klaar gerecht waar je eigenlijk alles van restanten voor kan gebruiken. Door de Sambal Oelek krijgt je vlees een heerlijk zoet-pittige smaak

Lees verder »
Côte a L'Os
Rundvlees

Côte a L’Os Dry-Aged

Een heerlijk stukje Dry-Aged Côte a L’Os geeft een mondgevoel waar je helemaal vrolijk van wordt. Lekker met Bloemkool, Champignons, Frietjes en Mayo naar smaak….

Lees verder »
Oerhammetje (Pigwing)
Varkensvlees

Oerhammetje (Pigwing)

Een lekker sappig Oerhammetje wat door de lage temperatuur bereiding zo mals is. Lekker met Italiaanse Sperzieboontjes en Krieltjes uit de Frietpan

Lees verder »