
Ossobuco met Sinaasappel
Wat blijft Ossobuco toch een heerlijk stukje vlees. Lekker langzaam garen, Goetjes erbij en wat Witte Rijst
Wat blijft Ossobuco toch een heerlijk stukje vlees. Lekker langzaam garen, Goetjes erbij en wat Witte Rijst
Dit overheelijke stukje Wild is een genot op de tond. Bij een kern temperatuur van 50 Graden blijft het mooi Rose en smelt het gewoon weg
Een heerlijk stuk Kalfs Picanha met alleen Zwarte Peper en Zeezout. Met de Bresc Parrillada Piri Piri Glaze geeft je de Picanha ontzettend veel smaak
Mijn vinger wilde nog niet meewerken dus vandaag dit gerecht gemaakt in de Koekenpasn van Onyx. Wat een super stukje Uruguayaanse Ribeye en in combinatie met de Cognacsaus van Asbach Uralt wil je dit wel elke dag eten!
Een simpel en snel klaar gerecht waar je eigenlijk alles van restanten voor kan gebruiken. Door de Sambal Oelek krijgt je vlees een heerlijk zoet-pittige smaak
Een heerlijk stukje Dry-Aged Côte a L’Os geeft een mondgevoel waar je helemaal vrolijk van wordt. Lekker met Bloemkool, Champignons, Frietjes en Mayo naar smaak….
Een heerlijke Ossenhaas met Groenten en Krieltjes voorzien van de Champignon Whiskey Saus. Eigenlijk een diner voor iedere avond
Een lekker sappig Oerhammetje wat door de lage temperatuur bereiding zo mals is. Lekker met Italiaanse Sperzieboontjes en Krieltjes uit de Frietpan
Wat blijft dit toch een heerlijk gerecht met mals en zacht Rundvlees en de gewokte Groenten. Vergeet vooral de Atjar Tjampoer niet!