Ga naar de inhoud
Rundvlees

Shortrib met Bouillon

Shortribs is door de langzame bereiding een lekker stuk mals vlees. Ik heb gekozen voor de Runderbouillon zodat de Shortribs lekker mals blijven

Lees verder »
Faux-filet (Ribeye) au Cognac
Rundvlees

Faux-filet (Ribeye) au Cognac

Mijn vinger wilde nog niet meewerken dus vandaag dit gerecht gemaakt in de Koekenpasn van Onyx. Wat een super stukje Uruguayaanse Ribeye en in combinatie met de Cognacsaus van Asbach Uralt wil je dit wel elke dag eten!

Lees verder »
Côte a L'Os
Rundvlees

Côte a L’Os Dry-Aged

Een heerlijk stukje Dry-Aged Côte a L’Os geeft een mondgevoel waar je helemaal vrolijk van wordt. Lekker met Bloemkool, Champignons, Frietjes en Mayo naar smaak….

Lees verder »
Big M Tortilla
Rundvlees

Big M Tortilla

Een supersnel en heerlijk Tortilla gerecht met gekruid Rundergehakt en afgewerkt met diverse simpele ingrediënten. Voel je vrij om ook andere ingrediënten toe te passen!

Lees verder »
Ribeye Soba Pepper
Rundvlees

Ribeye Soba Pepper

Wat blijft een Uruguayaanse Ribeye toch een tongstrelend stukje vlees, samen met de Groenten, Black Pepper Sauce en de Noodles is dit weer een toppertje

Lees verder »