Ga naar de inhoud

Kalfs Ribeye met Farfalle

De combinatie van een Ribeye met Pasta en Groenten smaakt altijd. Kookroom is een toevoeging om alles lekker romig te maken

Benodigdheden:
1 Kalfs Ribeye
150 gram Farfalle (of andere Pasta)
1 Rode Ui
50 gram Prei
1 Jalapeno Peper
1/3 Puntpaprika
3 grote Champignons
Kookroom (ik gebruik Debic VegeTop)
Santa Maria Knoflookpeper
Boter (ik gebruik Koksgoud)

Voorbereiding:
Pel de Rode Ui en snijd hem in ringen
Snijd de Champignons, Jalapeno Peper, Prei en Puntpaprika in ringen of plakjes
Bestrooi de Kalfs Ribeye met de Santa Maria Knoflookpeper

Bereiding:
Steek de Barbeque aan met directe hitte tot 180 Graden
Kook ondertussen de Farfalle volgens beschrijving
Laat de Skillet alsvast mee opwarmen
Bak eerst de Rode Ui even aan in de Skillet
Doe hierna de Champignons, Jalapeno Peper, Prei en Puntpaprika in de Skillet en roer goed om
Leg de Kalfs Ribeye op het gietijzeren rooster en draai hem na 2 minuten een kwart slag
Als de Groenten een mooie kleur hebben doe je de Farfalle in de Skillet en baj je het even mee
Draai nu de Kalfs Ribeye op de andere zijde en keer deze weer na 2 minuten een kwartslag
Als de Farfalle weer goed warm is dan voeg je de Kookroom naar wens toe aan de Skillet
Roer nu alles goed door elkaar en laat even pruttelen
Leg nu de Kalfs Ribeye in de Skillet en na 2 minuten is het gerecht klaar