Wild trio met Groenten
Wat een heerlijk Wild gerecht. Super mals en afgemaakt met de overheerlijke Cognac saus. Aanvullen met Groenten en gefrituurde Krieltjes
Wat een heerlijk Wild gerecht. Super mals en afgemaakt met de overheerlijke Cognac saus. Aanvullen met Groenten en gefrituurde Krieltjes
Een lekker bijgerecht van diverse soorten Groenten. Je kan het eigenlijk overal mee combineren
Een dessert wat je kan gebruiken als je restant van Mango en Nectarine hebt. Zoet, Fris en je hebt nooit genoeg!
Een lekkere Spies met een Oosters tintje. Fris door de Mango, sappig door de Champignons en Kogelbiefstuk
Een frisse Salade met gerookte Kipfilet en de overheerlijke Sesam Saus. Staat in no-time op tafel
Een heerlijke Sesam saus die je kan gebruiken bij Vlees of Gevogelte. Als je de Saus wat dunner maakt met Water kan je hem als een heerlijke dressing gebruiken.
Verder met de Japanse Keuken, Miso Soep. Weer eens totaal iets anders dan een gewoon soepie. Lekker fris en de Citroenschil zorgt voor het zuurtje.
Een frisse Salade met de Japanse twist. Een totaal andere smaak dan je eigenlijk van een Salade verwacht maar ontzettend lekker.
Een gerookte Zalmfilet met Pasta en diverse groenten afgemaakt met Kookroom. Je kan er niet genoeg van krijgen!
Een mals Lamskoteletje gaat er altijd in. de combinatie van de Aubergine met de Peperonico Olijfolie geeft het gerecht een pittige taste