Benodigdheden:
1 Varkenshaasje a 250 gram
150 gram Champignons
75 gram Rode Paprika|
1/4 Courgette
1/2 Yesil Biber
1/2 Ui
Olijfolie
2 eetlepels Lee Kum Kee Black Pepper Saus
Voorbereiding:
Was en snijd de Rode Paprika, Yesil Biber en Courgette in blokjes en ringetjes
Maak de Champignons schoon en snijd in plakjes
Pel de Ui en snijd deze in kwarten
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 180 a 200 graden met directe hitte
Leg de Varkenshaas op de Barbeque en gaar hem naar wens, je moet hem straks nog in plakken snijden en toevoegen aan de saus, dus gaar hem niet te ver door
Zet de Skillet, of natuurlijk de KJ Carbon pan, op de Barbeque en doe er wat Olijfolie in
Bak de Champignons, Courgette, Rode Paprika, Yesil Biber en de Ui in de skillet
Als het mooi begint te bruinen dan voeg je de eetlepels Black Pepper saus toe en meng dit goed door elkaar
Haal de Varkenshaas van de Barbeque en snijd deze in plakjes
Voeg deze dan toe aan de Skillet en meng het goed door elkaar
Eet Smakelijk!