Benodigdheden:
350 a 400 gram Ossenhaas
7 eetlepels Sojasaus
1 teentje Knoflook
2 eetlepels Sesam Olie
1 theelepel Gember
1 grote Gele Paprika (of 2 kleintjes)
2 Lente Uitjes
Voorbereiding:
Voorbereiding:
Was de Gele Paprika en snijd in blokjes
Pel de Knoflook en hak deze fijn
Schil de Gember en hak deze in kleine stukjes
Meng de Sojasaus, Knoflook, Gehakte Gember en Sesamolie in een schaaltje
Snijd de Ossenhaas in brokken
Rijg om en om een stuk Paprika en een stuk Ossenhaas op de Spies
Besprenkel de Spies hierna met de Marinade, dek hem af en zet voor 3 uur in de Koelkast
Keer de Spies af en toe om
Was het Lente Uitje en snijd hem in ringen
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 200 graden directe hitte
Haal de Spiesen uit de ijskast en laat deze op kamertemperatuur komen
Leg de Spiesen op het gietijzeren rek en bak deze tot een kerntemperatuur van 52 graden
Haal de Spiesen van de Barbeque en bestrooi deze met de Lente Ui
Eet Smakelijk!