Benodigdheden:
2 Lamskoteletten a 130 gram
2 eetlepels Rode Wijn
2 eetlepels Olijfolie
1 theelepel Mosterd
1 Aubergine
Oilala Peperonico Olijfolie
Zwarte Peper
Zeezout
Voorbereiding:
Dep de Lamskoteletten droog als ze vochtig zijn
Doe de Rode Wijn, Mosterd en Olijfolie in een schaaltje en meng goed door
Smeer de Lamskoteletten in met de Marinade en dek het geheel af
Plaats voor minimaal 1 uur de Koteletten in de Koelkast
Snijd de Aubergine in de lengte in plakken van ongeveer 1 centimeter
Bestrijk beide zijden van de Aubergine in met de Oilala Peperonico Olijfolie
Dek ze hierna af en zet in de Koelkast tot gebruik
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 180 a 200 graden
Haal de Lamskoteletten en de Aubergine uit de Koelkast en laat op temperatuur komen.
Dep de Lamskoteletten droog en bestrooi ze met de Zwarte Peper en het Zeezout
Bestrooi de Aubergine aan 1 kant met Zeezout
Leg de Lamskoteletten en de Aubergine op het rooster van de Barbeque
Zorg dat ze een mooie grill streep krijgen, ongeveer 3 minuten per zijde
Let wel op dat je de Aubergine niet verbrand omdat deze met Olie is bewerkt
Haal de Aubergine van de Barbeque en schil het op een bord, leg de Lamskoteletten er op en aanvallen!
Eet Smakelijk!