Ribeye Steak Sandwich
Oh oh wat een heerlijk broodje. Uruguayaanse Graan gevoerde Ribeye met Ceddar en snel smeltende Provolone Kaas. Ralph heeft de aanzet gegeven voor dit gerecht en dat is dan ook een ware belevenis voor je mond
Oh oh wat een heerlijk broodje. Uruguayaanse Graan gevoerde Ribeye met Ceddar en snel smeltende Provolone Kaas. Ralph heeft de aanzet gegeven voor dit gerecht en dat is dan ook een ware belevenis voor je mond
Wat een heerlijkheid is dat toch, super Tonijnsteak met gebakken Groenten en een veel te lekkere Salsa van Avocado. Dit gerecht wil je eigenlijk wekelijks eten
Een niet te versmaden Ossenhaas met de Romige Champignon-Bechamel Saus aangevuld met Broccoli en Gekruide Krieltjes. Dat wil je eigenlijk iedere dag wel eten
Een lekkere Pangasius gaat er altijd wel in. Dit gerecht is gebaseerd op een zachte Knoflook smaak die het met de Groenten in de Saus helemaal in evenwicht is
Een heerlijke Curry uit Thailand. Ik heb hem aangevuld met Kipfilet omdat ik toch wel van een stukje vlees houd, maar je kan hem natuurlijk ook Vegan maken
Vandaag eens een mooi en snel gerecht van de Plancha. Door gebruik van Kogel Biefstuk blijft het heerlijk mals en de Groenten in de Korean Barbeque saus maakt het tot een mooie maaltijd
Een echte lentetopper deze super zachte Witte Asperges met de Prosciutto Crudo en Pecorino Romano.
Zeer zachte Champignons met een behoorlijke Knoflook smaak dat wat getemperd wordt door het Citroensap. Een aanrader dus
Een voortreffelijke Amuse met Sashimi kwaliteit Tonijn. De Ponzu geeft de wat Zoetzure smaak en met de Citroen kan je het nog wat zuurder maken als je dat wilt