Benodigdheden:
1 Kipfilet a 250 gram
100 gram Quinoa
1/5 Prei
1/5 Courgette
1/5 Komkommer
200 gram Champignons
1 Rode Paprika
2 Rode Pepertjes (eventueel verwijder je de zaadlijsten)
1/2 Rode Ui
2 teentje Knoflook
2 eetlepels Olijfolie
3 theelepel Gele Curry Pasta
200 milliliter Kokosmelk
Zwarte Peper
Zeezout
Voorbereiding:
Was de Prei en Rode Peper en snijd in ringen
Was de Courgette, snijd plakjes en snijd doormidden
Was de Paprika en snijd in reepjes
Maak de Champignons schoon en snijd in plakken
Pel de Rode Ui, snijd plakjes en dan doormidden
Pel de Knoflook en hak deze fijn
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 190 Graden met directe hitte
Bestrooi de Kipfilet met Zwarte Peper en Zeezout en leg op de Barbeque
Bak het mooi aan beide zijden tot een kerntemperatuur van ongeveer 65 Graden
Haal het hierna van de Barbeque en snijd hem in blokjes
Kook nu de Quinoa volgens aanwijzing op de verpakking
Zet nu een Skillet op de Barbeque en doe de Olijfolie hier in
Bak alle Groenten en de Gele Curry Pasta hier ongeveer 6 minuten in
Blus het daarna af met de Kokosmelk en voeg de stukjes Kipfilet toe
Laat het geheel nog even 5 tot 10 minuten op de Barbeque staan en klaar is Kees
Leg de Quinoa op het bord en hierop doe je de inhoud van de Skillet op het bord
Eet Smakelijk!