Benodigdheden:
6 Witte Asperges
6 plakjes Prosciutto Crudo Ham
Pecorino Romano naar smaak
2 Bosuitjes
Voorbereiding:
Schil de Asperges
Leg twee plakken Prosciutto Crudo op een snijplank en rasp hierop in het midden wat van de Pecorino Crudo
Daarop leg je dan 2 Asperges en rol je de Prosciutto Crudo dicht
Strooi als je het hebt dicht gerold nog wat geraspte Pecorino Crudo op de bovenkant van de Prosciutto Crudo
Was de Bosuitjes en snijd deze in ringen
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 190 Graden directe en indirecte hitte
Plaats onder 1 deel een Plate Setter
Leg de Asperges als eerste even op de zone met directe hitte
Als de Prosciutto Crudo goed begint te kleuren dan verplaats je ze naar de indirecte zone en laat ze rustig verder garen
Zijn de Asperges lekker zacht dan haal je ze van de Barbeque en garneer je ze op een mooi bord en strooi er wat van de Bosuitjes overheen
Eet Smakelijk!