Ga naar de inhoud

Sashimi Tonijn

Een voortreffelijke Amuse met Sashimi kwaliteit Tonijn. De Ponzu geeft de wat Zoetzure smaak en met de Citroen kan je het nog wat zuurder maken als je dat wilt

Benodigdheden:
200 gram Tonijn van Sashimi kwaliteit
3 kleine handjes Rucola Sla
wat Komkommer
Pijnboom pitten naar smaak
Ponzu Saus (zie hier)
1/2 Citroen

Voorbereiding:
Dep de Tonijn droog en snijd hem in dunne plakjes
Was de Sla en maak het droog
Maak van de Komkommer spaghetti met een snijder
Was de Citroen, droog hem en snijd deze in partjes

Bereiding:
Garneer de Rucola Sla op een schaaltje, leg hierop de Komkommer Spaghetti
Hier bovenop leg je de plakjes Tonijn in een wat gedraaide vorm
Strooi wat Pijnboom Pitten over de Tonijn en bedruppel de Tonijn met wat van de Ponzu Saus
Zet het schaaltje met Ponzu Saus op tafel zodat iedereen zelf kan kiezen: meer of niet

Eet Smakelijk!