Benodigdheden:
1 Avocado
1 Limoen
2 Tomaten
4 Curryworsten
4 Broodjes
50 gram Nacho Chips
50 gram Jalapeno’s uit Pot
2 eetlepels Balsamico Azijn
Suiker naar smaak
Zwarte Peper
Zeezout
Voorbereiding:
Halveer de Avocado en verwijder de pit, haal het vruchtvlees eruit en prak het met een vork fijn
Breng het op smaak met wat Limoensap, Zwarte Peper en Zeezout
Was de Tomaten, snijd in vieren en verwijder de zaadjes, snijd ze hierna in blokjes
Meng de Tomaten met de Balsamico Azijn en breng op smaak met wat Suiker, Zwarte Peper en Zeezout
Stamp wat Nacho Chips wat fijn in een schaaltje
Heb je hele Jalapeno Pepers in pot dan snijd je deze in ringen
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 190 Graden directe ne indirecte hitte
Leg de Curryworsten op het rooster met directe hitte en bak ze rondom bruin, gaat het te snel dan verplaats je ze naar de indirecte zone
Als de Curryworsten klaar zijn snijd je een broodje open en besmeer deze met het Avocado mengsel
Leg hierna de Curryworst op de Avocado gevolgd door het Tomaten mengsel en de Jalapeno Peper ringen
Bestrooi het hierna met wat Nacho Chips
Eet Smakelijk!