Ga naar de inhoud

Pangasius met Chili Garlic

Pangasius met Chili Garlic
Een lekkere Pangasius gaat er altijd wel in. Dit gerecht is gebaseerd op een zachte Knoflook smaak die het met de Groenten in de Saus helemaal in evenwicht is

Benodigdheden:
1 Pangasius Filet
1 kleine Rode Ui
2 grote Champignons
1/4 Rode Paprika
1/2 Rode Peper (eventueel de zaadlijsten verwijderd)
1/5 Courgette
1/5 Komkommer
2 teentjes Knoflook
Olijfolie
Knoflook Peper
Go-Tan Chili Garlic Saus

Voorbereiding:
Pel de Ui en snijd in ringen dan in kwarten
Was de Rode Peper, Paprika, Courgette en Komkommer
Snijd de Komkommer en Courgette in staafjes
Snijd de Rode Paprika in blokjes en de Rode Peper in ringen
Maak de Champignons en de Knoflook schoon en snijd in plakjes

Bereiding:
Dep de Pangasius Filet droog, smeer hem in met wat Olijfolie en bestrooi hem met de Knoflook Peper
Steek de Plancha aan met een zone van 200 Graden en een zone van 120 Graden
Doe Olijfolie op de Plancha en bak eerst even de Ui en Knoflook aan op de heetste zone en voeg daarna de rest van de Groenten toe, schep het geheel regelmatig om
Op de koelere zone doe je nu ook wat Olijfolie en daar leg je de Pangasius Filet op, schuif het regelmatig heen en weer zodat deze niet gaat plakken
Na 3 a 4 minuten draai je de Pangasius Filet voorzichtig om, eventueel voeg je nog wat Olijfolie toe
Nu doe je de Go-Tan Chili Garlic Saus over de gebakken Groenten en schep dit weer goed door elkaar
Na 4 a 5 minuten is dit goed ingetrokken en hall je het van de bakplaat en garneer je dit in het midden van een mooi bord
Hier bovenop leg je de Pangasius Filet en aanvallen!

Eet Smakelijk!