Ga naar de inhoud

Knoflook Champignons

Knoflook Champignons
Zeer zachte Champignons met een behoorlijke Knoflook smaak dat wat getemperd wordt door het Citroensap. Een aanrader dus

Benodigdheden:
175 gram Champignons
4 teentjes Knoflook
2 eetlepels Peterselie
2 eetlepels Citroensap
Zwarte Peper
Zeezout
Olijfolie

Voorbereiding:
Maak de Champignons schoon en snijd in 2 of 4 stukken afhankelijk van de grootte
Was de Peterselie en hak deze wat fijn
Pel de teentjes Knoflook en hak deze fijn
Meng de Champignons met 1 eetlepel Peterselie, wat Olijfolie en de Knoflook
Doe het Citroensap in een schaaltje en meng dit met Zwarte Peper en Zeezout naar smaak

Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 180 Graden directe hitte
Laat alvast een Skillet of Pannetje opwarmen
Doe een klein beetje Olijfolie in de Skillet of Pan en bak de Champignons licht aan, schep het steeds goed om
Gaan ze behoorlijk kleuren dan voeg je het schaaltje met het Citroensap toe en laat het even rustig sudderen, schep het wel regelmatig om zodat het niet aanbakt
Doe hierna de Knoflook Champignons in een schaal en serveer het

Suggestie:
Deze Knoflook Champignons smaken heerlijk bij een stukje Lamsrack of Lamskotelet

Eet Smakelijk!