Benodigdheden:
175 gram Champignons
4 teentjes Knoflook
2 eetlepels Peterselie
2 eetlepels Citroensap
Zwarte Peper
Zeezout
Olijfolie
Voorbereiding:
Maak de Champignons schoon en snijd in 2 of 4 stukken afhankelijk van de grootte
Was de Peterselie en hak deze wat fijn
Pel de teentjes Knoflook en hak deze fijn
Meng de Champignons met 1 eetlepel Peterselie, wat Olijfolie en de Knoflook
Doe het Citroensap in een schaaltje en meng dit met Zwarte Peper en Zeezout naar smaak
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 180 Graden directe hitte
Laat alvast een Skillet of Pannetje opwarmen
Doe een klein beetje Olijfolie in de Skillet of Pan en bak de Champignons licht aan, schep het steeds goed om
Gaan ze behoorlijk kleuren dan voeg je het schaaltje met het Citroensap toe en laat het even rustig sudderen, schep het wel regelmatig om zodat het niet aanbakt
Doe hierna de Knoflook Champignons in een schaal en serveer het
Suggestie:
Deze Knoflook Champignons smaken heerlijk bij een stukje Lamsrack of Lamskotelet
Eet Smakelijk!