Benodigdheden:
1 Ossenhaas van ongeveer 220 gram
Zwarte Peper
Zeezout
1 Tomaat
1/4 Ui
2 theelepels Jalapeno Peper uit pot
handje Geraspte Kaas
200 milliliter Champignon Bechamel saus (zie hier)
Broccoli
Gekruide Krieltjes
Voorbereiding:
Dep de Ossenhaas droog en bestrooi rijkelijk met de Zwarte Peper en Zeezout
Was de Tomaat, snijd het kapje er af en verwijder de zaadlijsten
Pel en snipper de Ui en snijd de Jalapeno uit Pot klein
Vul de Tomaat eerst met de Ui, dan met de Jalapeno Pepers en bedek het geheel met de geraspte kaas
Bereiding:
Steel de Barbeque aan tot 200 Graden en plaats de Grilplaat zodat deze gelijk opwarmt
Vouw een stukje Aluminiumfolie ter grootte van de Tomaat, leg de Tomaat er op en leg op de Barbeque
Ondertussen kan je de Broccoli koken en de Gekruide Krieltjes bakken
Na ongeveer 5 minuten leg je de Ossenhaas op de Grilplaat en bak voor ongeveer 3 minuten per zijde (dus wel alle zijdes als je een wat dikker stuk hebt)
Verwarm alvast de Champignon Bechamel saus zodat deze al klaar staat
Is de Ossenhaas klaar (dat is ongeveer 52 graden kerntemperatuur) en de Kaas op de Tomaat gesmolten, dan haal je alles van de Barbeque en garneer je het mooi op een bord
Eet Smakelijk!