
Ossenhaas met Champignon Bechamel
Een niet te versmaden Ossenhaas met de Romige Champignon-Bechamel Saus aangevuld met Broccoli en Gekruide Krieltjes. Dat wil je eigenlijk iedere dag wel eten

Een niet te versmaden Ossenhaas met de Romige Champignon-Bechamel Saus aangevuld met Broccoli en Gekruide Krieltjes. Dat wil je eigenlijk iedere dag wel eten

Vandaag eens een mooi en snel gerecht van de Plancha. Door gebruik van Kogel Biefstuk blijft het heerlijk mals en de Groenten in de Korean Barbeque saus maakt het tot een mooie maaltijd

Super simpel, snel en oh zo lekker. Door het rustig garen blijven alle vleessappen in het vlees zitten. Samen met de Champignon Peper saus is dit een voortreffelijke maaltijd

Wat een super gerecht met malse Lamsracks afgemaakt met Knoflook Champignons en de Worteltjes van Hak.

Een sappige Rosbief met Groenten, Aardappeltjes en een romige saus van Crème Fraiche, Slagroom en Tijm. Wat een sensatie!

Een lekkere Angus burger van de Forge Adour Plancha met een half zacht gebakken Ei en divers beleg. De Ceddar onder de Cloche laten smelten geeft een super sappig resultaat

Van de Kookplaat of de Barbeque, deze Hazenbout is gemaakt op basis van krachtig Afrikaanse inspiratie. Lekker met een bord Rijst en Atjar Tjampoer voor de frisheid

Een lekker gekruide Gehaktrol met Feta van de Plancha, heerlijk met Witlof en Goudbruine Frietjes

Een restant van de gourmet gisteravond maar oh wat een lekker hap toch van de Plancha met de Teriyaki Woksaus