Ga naar de inhoud

Biefstuk Tournedos hap

Biefstuk Tournedos Hap
Een restant van de gourmet gisteravond maar oh wat een lekker hap toch van de Plancha met de Teriyaki Woksaus

Benodigdheden:
125 gram Kogelbiefstuk
75 gram Tournedos / Ossenhaas
3 grote Champignons
1/5 Komkommer
1/5 Courgette
1 Ui
Olijfolie
Zwarte Peper
Zeezout
Teriyaki Woksaus

Voorbereiding:
Snijd de Kogelbiefstuk en Tournedos in blokken van ongeveer 1,5 a 2 centimeter
Bestrooi het royaal met de Zwarte Peper en Zeezout
Maak de Champignons schoon en snijd in stukken
Was de Courgette en snijd in reepjes
Was de Komkommer en snijd in brokken

Bereiding:
Steek de Plancha aan tot 220 graden Celsius en maak de plaat eventueel schoon
Giet wat Olijfolie op de Plancha bak hierop de Ui, Komkommer, Champignon en Courgette wat bruin
Hierna voeg je de Kogelbiefstuk en Tournedos toe
Als het vlees wat gekleurd is hussel je alles op de Plancha door elkaar
Is het vlees bijna klaar dan doe je de Teriyaki Woksaus over het Vlees en de Groenten en laat het nog even doorbakken
Haal hierna alles van de Plancha en garneer op een bord

Suggestie:
Lekker met verse Broccoli en Frietjes met Japanse Mayonaise

Eet Smakelijk!