Benodigdheden:
300 gram Rundergehakt
1 Ei
3 a 4 eetlepels Paneermeel
1/2 theelepel Oregano
1/4 theelepel Knoflookpoeder
1/4 theelepel Komijn
1 theelepel Paprikapoeder
50 a 70 gram Feta (meer is altijd lekker)
Zwarte Peper
Zeezout
Olijfolie
Voorbereiding:
Meng het Rundergehakt met de Kruiden en het Ei, niet het Paneermeel
Voeg daarna stapsgewijs het Paneermeel toe totdat je een stevige massa hebt
Verdeel het mengsel in 3 a 4 stukken en duw het een beetje plat
Leg nu de Feta in het midden van een stuk en vouw/rol het dubbel zodat alle Feta in het midden van het Rundergehakt zit
Bereiding:
Steek de Plancha aan tot 200 Graden
Sprenkel wat Olijfolie op de Plancha en leg daarna de Bifteki er op
Bak het rondom lekker bruin
De kerntemperatuur moet minimaal 72 graden zijn!
Eet Smakelijk!