Ga naar de inhoud

Hamburger van de Plancha

Hamburger van de Plancha
Een lekkere Angus burger van de Forge Adour Plancha met een half zacht gebakken Ei en divers beleg. De Ceddar onder de Cloche laten smelten geeft een super sappig resultaat

Benodigdheden:
1 grote malse Angus Hamburger
3 plakjes Ui
6 plakjes Komkommer
3 schijfjes Tomaat
1 Ei
1 plakje Ceddar Kaas
handje Rucola Sla
Mayonaise naar wens
Ketchup of Curry naar wens

Bereiding:
Steek de Plancha aan tot 200 Graden, heb je twee zones dan zet je de tweede zone op 110 Graden
Leg de Angus Hamburger op de Plancha en bak hem tot een temperatuur van ongeveer 40 graden
Leg op het koelere deel van de Plancha nu de Ui zodat deze rustig Karamelliseert
Bak ondertussen het Ei en laat het bolletje heel
Draai hem hierna om en bak hem tot 65 Graden
Leg nu de Ceddar Kaas op de Hamburger en dek hem af met een Cloche
Als de Ceddar Kaas goed gesmolten is haal je hem van de Plancha en leg je de gebakken Ui op de Ceddar Kaas

Beleg een Broodje met de Rucola Sla, Tomaat, Komkommer en Mayonaise en Ketchup naar wens
Hierop leg je de Angus Hamburger en daarop weer het gebakken Eitje

Eet Smakelijk!