Benodigdheden:
1 grote malse Angus Hamburger
3 plakjes Ui
6 plakjes Komkommer
3 schijfjes Tomaat
1 Ei
1 plakje Ceddar Kaas
handje Rucola Sla
Mayonaise naar wens
Ketchup of Curry naar wens
Bereiding:
Steek de Plancha aan tot 200 Graden, heb je twee zones dan zet je de tweede zone op 110 Graden
Leg de Angus Hamburger op de Plancha en bak hem tot een temperatuur van ongeveer 40 graden
Leg op het koelere deel van de Plancha nu de Ui zodat deze rustig Karamelliseert
Bak ondertussen het Ei en laat het bolletje heel
Draai hem hierna om en bak hem tot 65 Graden
Leg nu de Ceddar Kaas op de Hamburger en dek hem af met een Cloche
Als de Ceddar Kaas goed gesmolten is haal je hem van de Plancha en leg je de gebakken Ui op de Ceddar Kaas
Beleg een Broodje met de Rucola Sla, Tomaat, Komkommer en Mayonaise en Ketchup naar wens
Hierop leg je de Angus Hamburger en daarop weer het gebakken Eitje
Eet Smakelijk!