
Ultimate Greek Fries
Een snelle hap met veel Vlees, Kaas, Uien en Frietjes. Een keer lekker zondigen mag ook wel eens

Een snelle hap met veel Vlees, Kaas, Uien en Frietjes. Een keer lekker zondigen mag ook wel eens

Shortribs is door de langzame bereiding een lekker stuk mals vlees. Ik heb gekozen voor de Runderbouillon zodat de Shortribs lekker mals blijven

Wat blijft Ossobuco toch een heerlijk stukje vlees. Lekker langzaam garen, Goetjes erbij en wat Witte Rijst

Dit overheelijke stukje Wild is een genot op de tond. Bij een kern temperatuur van 50 Graden blijft het mooi Rose en smelt het gewoon weg

Een heerlijk stuk Kalfs Picanha met alleen Zwarte Peper en Zeezout. Met de Bresc Parrillada Piri Piri Glaze geeft je de Picanha ontzettend veel smaak

Mijn vinger wilde nog niet meewerken dus vandaag dit gerecht gemaakt in de Koekenpasn van Onyx. Wat een super stukje Uruguayaanse Ribeye en in combinatie met de Cognacsaus van Asbach Uralt wil je dit wel elke dag eten!

Een simpel en snel klaar gerecht waar je eigenlijk alles van restanten voor kan gebruiken. Door de Sambal Oelek krijgt je vlees een heerlijk zoet-pittige smaak

Een heerlijk stukje Dry-Aged Côte a L’Os geeft een mondgevoel waar je helemaal vrolijk van wordt. Lekker met Bloemkool, Champignons, Frietjes en Mayo naar smaak….

Een heerlijke Ossenhaas met Groenten en Krieltjes voorzien van de Champignon Whiskey Saus. Eigenlijk een diner voor iedere avond