Benodigdheden:
1 Côte a L’Os van ongeveer 1 Kilogram
300 gram Champignons
vers gemalen Witte Peper
Zeezout
Bloemkool
voorgebakken Frietjes
Roomboter
Voorbereiding:
Haal de Côte a L’Os een uur voor bereiding uit de Koekast en verpakking
Dek het af met wat Huishoudfolie en laat op temperatuur komen
Maak de Champignons schoon en snijd in kwarten of wat kleiner als ze erg groot zijn
Bereiding:
Steek de Napoleon Barbeque aan tot 220 aa 230 Graden met een directe en indirecte zone
Gril de Côte a L’Os aan beide zijden goudbruin op de directe zone en neem ook even de vetkant mee
Pak hem hierna in met Aluminiumfolie en steek er een thermometer in als je die hebt en leg het op de indirecte zone
Laat deze garen tot een kerntemperatuur van ongeveer 49 a 49 Graden
Haal de Côte a L’Os van de Barbeque en laat deze 10 tot 15 minuten rusten
Bak de Champignons in een beetje Roomboter Goud Bruin en laat het rustig garen
Ondertussen kan je de Bloemkool en de Frietjes bereiden op je eigen manier
Snijd hierna de Côte a L’Os in mooie dunne plakjes leg het op een bord en bestrooi het met de Witte Peper en Zeezout naar smaak
Serveer het vlees met de Bloemkool, Champignons en Frietjes
Eet Smakelijk!