Benodigdheden:
200 gram Reebout Biefstukjes
3 Grote Champignons
Zeezout naar smaak
Zwarte Peper naar smaak
Olijfolie
Wildsaus met Port (zie hier)
Voorbereiding:
Maak de Chaampignons schoon en snijd in wat dikkere plakjes
Haal de Reebout Biefstukjes uit de verpakking en bestrooi deze met rijkelijk Zeezout en Zwarte Peper
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 210 graden met directe hitte
Steek de Sizzle zone aan om de Biefstukjes eerst even dicht te schroeien
Zet een Skillet op het rooster en bak de Champignons wat bruin met een beetje Olijfolie
Nu neem je de Reebout Biefstukjes en leg ze even om en om op de Sizzle zone tot ze een mooie grilstreep hebben
Hierna verplaats je ze naar het rooster op de Barbeque en laat het garen tot een kern van 50 Graden
Haal alles van de Barbeque, garneer het op een mooi bord en geniet van de heerlijke smaak van het Wild
Eet Smakelijk!