
Varkenshaas BlackPepper Sous-Vide
Een combinatie van Sous-Vide en een Plancha op de Barbeque afgemaakt met de Lee Kum Kee Black Pepper Sauce

Een combinatie van Sous-Vide en een Plancha op de Barbeque afgemaakt met de Lee Kum Kee Black Pepper Sauce

Een sappige Beenham van het spit met Asperges uit Pot gewikkeld in plakjes Beenham en afgemaakt met een Italiaanse Kruidenmix

Een Stoofschotel van Varkenswang. Niet verwacht dat dit zo goed zou smaken.

Wat een apart gerecht, eigenlijk heel simpel te maken en door de toevoeging van alle groenten een heerlijke combinatie

Stoofpot van Kalfs Ossobuco met groene Asperges gerold in Boeren Beenham

Een mooie rode Rosbief met een verfrissende Paprika Relish die des te beter smaakt als je hem even in de koelkast hebt geplaatst

Een sappig VarkensRack van de Zweedse boerderij afgemaakt met een kruidige melange

Benodigdheden:500 a 600 gram BabytopSesamolie Voor de Dry Rub:3 eetlepels grof Zeezout3 eetlepels zwarte Peper korrels1 eetlepel Uienpoeder Voorbereiding:Maak in een vijzel de Peperkorrels en