Benodigdheden:
1 Varkens Kophaas
1/4 rode Paprika
1/4 Ui
40 gram Prei
40 gram Aubergine
3 Asperge’s (ik heb ze uit een pot gebruikt)
Wat Roomkaas
Vleestouw
Voorbereiding:
Snijd de rode Paprika en Ui in kleine stukjes
Snijd de Prei, Aubergine en Asperge’s in stukjes
Bak deze ingrediënten in een Skillet even aan en laat het hierna afkoelen
Ondertussen vlinder je de Kophaas zodat je een mooi groot oppervlak hebt om te vullen (lukte bij deze niet zo mooi omdat hij was gespleten)
Verdeel de vulling over de gevlinderde Kophaas en doe er Roomkaas naar smaak op
Rol de gevlinderde Kophaas weer op en bind het dicht met vleestouw
Bereiding:
Steek de Barbeque aan met directe hitte op 180 a 200 Graden
Leg de gevulde Kophaas op het grill rooster en na 5 minuten draai je hem een kwart slag
Doe dit 4x zodat alle kanten mooi bruin worden
Bij een kerntemperatuur van 63 Graden haal je hem van de Barbeque
Laat hem heel even rusten en eet smakelijk!