Ga naar de inhoud

Tartare du Maroc

Lekker fris Broodje die je ook als Lunch goed kan gebruiken

Benodigdheden:
voor 4 geroosterde Boterhammen of 2 Broodjes:
100 gram Runder Tartaar
0,5 eetlepel Kappertjes
1/2 rode Ui
1/2 rode Peper
1/2 theelepel Ras El Hannut
beetje verse Peterselie
beetje verse Bieslook
een blaadje Sla (ik gebruik Lolo Rosso)
Zout en Peper naar smaak

Voorbereiding:
Snijd de verse kruiden, de rode Peper en de Uitje heel fijn

Bereiding:
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en maak het met Peper en Zout op smaak
Bak of Rooster het brood als je dat wilt
Beleg het brood met een blaadje Lolo Rosso en daar bovenop de Tartare du Maroc

‘atamanaa lak wajabat shahiatan, of te wel Eet Smakelijk!