Benodigdheden:
500 a 600 gram Babytop
Sesamolie
Voor de Dry Rub:
3 eetlepels grof Zeezout
3 eetlepels zwarte Peper korrels
1 eetlepel Uienpoeder
Voorbereiding:
Maak in een vijzel de Peperkorrels en het Zeezout fijn en voeg de Uienpoeder toe
Meng alle ingrediënten voor de Dry Rub goed door elkaar
Dep de Babytop droog met wat Keukenpapier en wrijf hem dunnetjes in met de Sesamolie
Wrijf de Dry Rub op de Babytop zodat hij helemaal bedekt is
Bereiding:
Steek de Barbeque aan met indirecte hitte van +/- 130 Graden
Leg de Babytop op de Barbeque tot een kerntemperatuur van 55 Graden
Na ongeveer een uur is de Babytop klaar
Serveren:
Laat het vlees 7 minuten rusten onder losjes aluminiumfolie
Serveer het vlees in reepjes van ongeveer een centimeter dik