Rosbief met Paprika relish
Een mooie rode Rosbief met een verfrissende Paprika Relish die des te beter smaakt als je hem even in de koelkast hebt geplaatst
Parelhoen Bout
Een voortreffelijke Parelhoen Bout en met de suggestie voor de Avocado Salsa en Top gerecht
Zweeds Varkensrack
Een sappig VarkensRack van de Zweedse boerderij afgemaakt met een kruidige melange
Champignon Whiskey Saus
Een romige saus waar het gebruik van de Whiskey meespeelt in het totale smaakgevoel in je mond. Dus snel meer maken en invriezen!
BabyTop Super Mals
Benodigdheden:500 a 600 gram BabytopSesamolie Voor de Dry Rub:3 eetlepels grof Zeezout3 eetlepels zwarte Peper korrels1 eetlepel Uienpoeder Voorbereiding:Maak in een vijzel de Peperkorrels en het Zeezout fijn en voeg de Uienpoeder toeMeng alle ingrediënten voor de Dry Rub goed door elkaarDep de Babytop droog… Lees verder »BabyTop Super Mals









