Benodigdheden:
1 Graffiti Aubergine
1/4 Courgette
1/2 Bosuitje
1/2 Madame Jeanette Peper
Geraspte Kaas
2 Snack Tomaatjes
scheutje Kookroom (ik gebruik Debic 15%)
Voorbereiding:
Snijd de Aubergine doormidden in de lengte
Hol de beide helften uit met een kleine lepel of theelepel
Gebruik de helft van wat je hebt verwijderd en snijd dit in kleine stukjes
Snijd de Courgette in plakjes van 0,5 centimeter en maak daar kleine blokjes van
Snijd de Madame Jeanette Peper in dunne plakjes, verwijder eventueel de zaadjes
Snijd de Bosui en de Snack Tomaatjes in dunne plakjes
Bereiding:
Steek de Barbeque aan met directe hitte tot 180 a 200 Graden
Doe de ingrediënten in een Skillet met een klein beetje boter en bak deze lichtjes aan
Als het bijna klaar is doe je de Kookroom erbij, even doorbakken enroer het even goed om
Laat de vulling het op een schaal afkoelen totdat je de Aubergines gaat vullen.
Vul de Aubergine met het gebakken mengsel
Verdeel de Snack tomaatjes en bestrooi het geheel met de Geraspte Kaas
Plaats de Grafitti Aubergines op de Barbeque totdat de Kaas geheel is gesmolten