Benodigdheden:
1 Pangafilet
1 Tomaat
1 Limoen
1 Zwarte Olijf
1 Bosui
1/2 Madame Jeanette Peper
Olijfolie
Santa Maria Lime Pepper voor een heerlijk pittige limoensmaak
Voorbereiding:
Dep de Pangafilet droog met keukenpapier
Snijd de Tomaat, Olijf, Madame Jeanette Peper en een halve Limoen in plakjes
Leg een groot stuk Aluminiumfolie op de snijplank
Doe wat Olijfolie op het Aluminiumfolie en smeer dit met een Siliconen kwast uit
Leg de Pangafilet op de uitgesmeerde Olijfolie en bestrooi het met de Lime Pepper
Leg hierna de Tomaat, Limoen, Madame Jeanette Peper, Olijf en Bosui op de Pangafilet
De overgebleven halve Limoen knijp je uit over het geheel
Vouw nu de Aluminiumfolie losjes dicht zodat er geen vocht uit kan lopen
Bereiding:
Steek de Barbeque aan met directe hitte op 180 a 200 Graden
Leg de Pangafilet in de Aluminiumfolie op het rooster.
Na 15 a 20 minuten is de Pangafilet klaar.