Benodigdheden:
3 grote Champignons
1/2 Madame Jeanette Peper
1/2 Tomaat
11/2 theelepel Rode Pesto
klein beetje Oregano
1 Zwarte Olijf
wat Boursin of Roomkaas
Voorbereiding:
Verwijder de binnenkant van de Champignons
Snijd de Tomaat en de Zwarte Olijf in dunne plakjes
Snijd de Madame Jeanette in dunne plakjes en verwijder eventueel de zaadjes
Doe als eerste wat Rode Pesto onderin de Champignon
Leg daarop een plakje van de Madame Jeanette peper
Strooi een klein beetje Oregano er overheen
Dek de Champignon met vulling af met een schijfje Tomaat
Doe hierna 1/2 theelepel Boursin over de Tomaat (meer of minder naar smaak)
Leg per Champignon 2 dunne plakjes Zwarte Olijf
Bereiding:
Verwarm de Barbeque tot een temperatuur van 180 a 200 Graden
Leg de Champignons er op en verwijder ze als de onderkant een beetje zwart wordt en de Boursin is gesmolten