Ga naar de inhoud

BBQ-Gek Recepten voor de Barbeque

Ribeye a’la Creme

Een sappige Ribeye met Argentijnse Steak kruiden en Groenten a’la Creme. Lekker met Krieltjes en Japanse Mayonaise!

Rode Wijnsaus

  • Sauzen

een lekkere Rode Wijnsaus die perfect past bij een stukje Wild. Wees voorzichtig met het Zout wat je toevoegt!

Gerookte Kip met Bruschetta

Een sappig Gerookte Kipfilet die je zowel warm als koud kan eten. Maak het af met de Mayonaise en je hebt altijd te weinig

Portabello a’la Creme

Een lekker bijgerecht met een Romig karakter door de Spinazie. Deze combinatie met de Teriyaki Groenten maak het gerecht wat pittiger

Hertenrug Salade

Een Salade van Leftover Hertenrug Filet met verse Rucola, Artisjok en Balsamico Creme

Hertenrug Filet

  • Wild

Lekker mals Wild met een Rode Wijnsaus en Peertjes die daar in gegaard zijn. Een echt herfst gerecht!

Zalm met gedroogde Tomaten

  • Vis

Een heerlijk stukje gebakken Zalmfilet in een romige Spinazie saus. Het gerecht staat binnen 30 minuten op tafel.

Yakitori Spies

De Japanse spies met kippendij Filet en de glaze van Sake, Mirin en Sojasaus is een ware smaakbeleving.