Ribeye a’la Creme
Een sappige Ribeye met Argentijnse Steak kruiden en Groenten a’la Creme. Lekker met Krieltjes en Japanse Mayonaise!
Een sappige Ribeye met Argentijnse Steak kruiden en Groenten a’la Creme. Lekker met Krieltjes en Japanse Mayonaise!
een lekkere Rode Wijnsaus die perfect past bij een stukje Wild. Wees voorzichtig met het Zout wat je toevoegt!
Een sappig Gerookte Kipfilet die je zowel warm als koud kan eten. Maak het af met de Mayonaise en je hebt altijd te weinig
Een lekker bijgerecht met een Romig karakter door de Spinazie. Deze combinatie met de Teriyaki Groenten maak het gerecht wat pittiger
Een heerlijk broodje gemaakt van leftover Hertenrug Filet. Met de Basilicum Pesto, Sla en Tomaat is dit echt een aanrader
Een Witte Vis in een romige saus met veel Groenten en Spek. Het Groenten mengsel kan je eigenlijk overal bij eten
Een Salade van Leftover Hertenrug Filet met verse Rucola, Artisjok en Balsamico Creme
Lekker mals Wild met een Rode Wijnsaus en Peertjes die daar in gegaard zijn. Een echt herfst gerecht!
Een heerlijk stukje gebakken Zalmfilet in een romige Spinazie saus. Het gerecht staat binnen 30 minuten op tafel.
De Japanse spies met kippendij Filet en de glaze van Sake, Mirin en Sojasaus is een ware smaakbeleving.