Benodigdheden:
1 bol Pizzadeeg (zie hier)
3 eetlepels Pizzasaus (zie hier)
2 Artisjok Harten
2 plakjes Boeren Beenham
2 wat grote Champignons
1/2 Rode Peper
3 handjes Pizzakaas Mix
Oregano naar smaak
Voorbereiding:
Pluk de Artisjok harten in losse blaadjes
Maak de Champignon schoon en snijd in plakjes
Was de Rode Peper, verwijder de zaadlijst en snijd hem in dunne ringen
Bereiding:
Steek de Pizza Oven aan tot 400 graden en de steen minimaal 300 graden
Stretch het Pizzadeeg tot je een mooie ronde vorm hebt
Smeer de bodem in met de Pizza Saus en verdeel daar wat Pizzakaas Mix over
Beleg de buitenste rand van de Pizza met de Artisjok blaadjes
In het midden vul je het op met de Champignons en doe je op willekeurige plaatsen wat Rode Peper ringetjes
Tussen alle ingrediënten leg je wat gescheurde Boeren Beenham stukjes
Scheur de plak Boeren Beenham in stukken en leg op de Pizzakaas
Bestrooi als je dat wilt alles nog even met wat Pizzakaas Mix en top het af met wat Oregano naar smaak
Eet Smakelijk!