Ga naar de inhoud

Lamskotelet met Knoflookboter

Heerlijk sappige Lamskoteletjes met een Knoflook boter aangevuld met Doperwten en gebakken Aardappelschijfjes

Benodigdheden:
Lamskoteletten à 300 gram
40 gram Boter (ik gebruik Becel Light)
Garlic Butter Mix (ik gebruik deze van Oil & Vinegar)
wat Tijm (geritst)
Zeezout
Zwarte Peper

Voorbereiding:
Haal de Lamskoteletten en de Boter uit de Koelkast en laat op temperatuur komen
Doe de Boter in een schaaltje en strooi er naar smaak de Garlic Butter Mix over
Kruid de Lamskoteletten met Zeezout en Zwarte Peper, duw dit even met een lepel in het vlees
Hierna strooi je er wat Geritste Tijm over naar smaak

Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 220 graden directe hitte
Leg de Koteletten op het rooster en maak een mooie gril ruit op het vlees
Keer ze hierna om en maak weer een mooie streep
Haal de Koteletten van de Barbeque, laat 2 minuten rusten en leg ze op een bord
Maak het geheel af met de Knoflook Boter die je op de Koteletten legt

Suggestie:
Heerlijk met een potje Doperwten en Gebakken Aardappelschijfjes!

Eet Smakelijk!