Benodigdheden:
12 plakjes Hertenrug Filet (zie bereiding hier)
4 Cherry Tomaatjes
handje Rucola Sla
8 dunne schijfjes Komkommer
2 Artisjok Harten
Pijnboom Pitten naar smaak
Rode Ui naar smaak
Olijfolie
Balsamico Creme
Citroensap
Voorbereiding:
Was de Rucola Sla en de Cherry Tomaatjes
Snijd de Cherry Tomaatjes doormidden
Pel de Rode Ui en snipper deze
Pluk de Artisjok Harten in losse velletjes
Bereiding:
Leg de plakjes Hertenrug Filet op een bord
In het midden leg je eerst de Artisjok blaadjes en daarna de Rucola Sla erop
Verdeel de Cherry Tomaatjes en de Komkommer Schijfjes op het bord
Besprenkel het geheel met wat Olijfolie en Citroensap naar smaak
Doe op ieder schijfje Komkommer wat van de Balsamico Creme
Als laatste strooi je er wat Pijnboom Pitten overheen
Eet Smakelijk!