
Sparerib met Appel BBQ Saus
Een Sparerib gaat er altijd wel in, ook als een voorgerecht kan je dit prima gebruiken. Het is wel even werk maar het resultaat is SUPER!

Een Sparerib gaat er altijd wel in, ook als een voorgerecht kan je dit prima gebruiken. Het is wel even werk maar het resultaat is SUPER!

Een lekker fris Chinees gerecht met veel Groenten en sappige Varkenshaas, serveer met Rijst of Mie en je hebt een heerlijke maaltijd

Een licht gebakken Varkenshaas met gegaarde groenten in een romige Citroensaus met Champignons

Oh oh wat blijft dit toch een lekker soort kluifvoer. Iedereen is er verzot op!

Een lekkere Curryworst in eigengemaakte Currysaus. Heerlijk om even in te prikken tijdens een TV avondje

Een combinatie van Sous-Vide en een Plancha op de Barbeque afgemaakt met de Lee Kum Kee Black Pepper Sauce

Een sappige Beenham van het spit met Asperges uit Pot gewikkeld in plakjes Beenham en afgemaakt met een Italiaanse Kruidenmix

Een Stoofschotel van Varkenswang. Niet verwacht dat dit zo goed zou smaken.

Een sappig VarkensRack van de Zweedse boerderij afgemaakt met een kruidige melange