Rosbief met Champignon en Tomaat
Een sappige Rosbief met Groenten, Aardappeltjes en een romige saus van Crème Fraiche, Slagroom en Tijm. Wat een sensatie!
Een sappige Rosbief met Groenten, Aardappeltjes en een romige saus van Crème Fraiche, Slagroom en Tijm. Wat een sensatie!
Supersimpel gerecht van Eend (filet de Canette). Door de geringe dikte van de Filet is het snel klaar. De Sinaasappelsuas geeft een heerlijke smaak af aan de Eend
Een lekkere snack of Amuse van left-over Krab en Whiskey Cocktail saus. Ideaal om tijdens een filmpie te snacken of als voorgerecht bij een diner
Wat blijft dit toch een heerlijk mals recept oor Kipfilet. De Marinade geeft de Oosterse smaak en een frisse Atjar maakt het gerecht compleet
Een frisse Salade van Krab en bite door het toevoegen van de ingelegde Jalapeno Pepers. De Saus met een kick van Whiskey combineert hier perfect bij
Een lekkere Angus burger van de Forge Adour Plancha met een half zacht gebakken Ei en divers beleg. De Ceddar onder de Cloche laten smelten geeft een super sappig resultaat
Van de Kookplaat of de Barbeque, deze Hazenbout is gemaakt op basis van krachtig Afrikaanse inspiratie. Lekker met een bord Rijst en Atjar Tjampoer voor de frisheid
Met deze frisse dressing wordt de Pangasius een streling voor je tong. Lekker met Witlof en Citrus dressing
Witlof eens op een andere manier klaarmaken. Dus op de Barbeque met een heerlijke Citrus dressing die het compleet maakt
Gerecht van Kipfilet in een heerlijke Tomatensaus doet je toch wel een beetje aan vakantie denken. Lekker met Bloemkool en Aardappel balletjes