Benodigdheden:
1 Pangasius Filet
1/2 Courgette
1/2 Citroen
1/4 bosje Peterselie (of een theelepel gedroogde Peterselie)
Zwarte Peper
Zeezout
voor de Marinade:
1/4 Citroen
2 eetlepels Olijfolie
1 teentje Knoflook
1 theelepel Paprikapoeder
Voorbereiding:
Dep de Pangasius Filet droog en bestrooi met Zwarte Peper en Zeezout
Leg de Pangasius Filet met Aluminiumfolie in een Skillet
Was de Courgette en snijd deze in repen en leg deze om de Pangasius Filet in de Skillet
Snijd de halve Citroen in plakjes
Voor de Marinade doe de Olijfolie in een schaaltje
Pers de halve Citroen uit en doe het bij de Olijfolie
Pel de Knoflook en pers hem uit bij de Marinade
Meng het geheel goed door en sprenkel het over de Pangasius Filet en de Courgette
Beleg de Pangasius Filet met de Citroenplakjes
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 180 a 190 Graden directe hitte
Zet de Skillet op het rooster voor 12 tot 15 minuten totdat de Pangasius Filet een kerntemperatuur heeft van 60 Graden
Haal de Skillet van de Barbeque en serveer op een bord
Doe ook nog even wat van de Marinade over de Pangasius Filet en de Courgette
Suggestie:
Voor wat extra Bite kan je Ingelegde Jalapeno Pepers gebruiken!
Eet Smakelijk!