
Varkenshaas Souvlaki
Een Souvlaki van Varkenshaas gebakken op de Plancha aangevuld met Rijst en Groenten met Kookroom

Een Souvlaki van Varkenshaas gebakken op de Plancha aangevuld met Rijst en Groenten met Kookroom

Een lekker sappig stuk Ribeye met pittige Groenten en Rijst. Eigenlijk moet dit een wekelijks recept worden…

Een pittige Italiaanse Gehaktschotel waar je geen genoeg van krijgt. Eet hem lekker met Spaghetti of een andere Pasta soort

Gyoza is een Japans halfbroertje voor de Mexicaanse Empanada , de Chinese Jiaozi en Dimsum alleen is het deeg wat dunner. Je kan hiervoor ook Wonton velletjes gebruiken van de Toko

Een lekker sappige Diamanthaas op een Panini afgemaakt met Mozzarella, Tomaat, Ui en Rucola. Het hapt zo heerlijk weg!

Wat blijft dit toch een lekker gerecht met veel smaak. Pittig, zoet en Rundvlees dat bijna uit elkaar valt

Een voortreffelijke Spies van Kogelbiefstuk in een Oosterse marinade. Aangevuld met pittige groenten en Udon Noodles.

Dit lijkt een moeilijk recept maar staat binnen 45 minuten op tafel. Een overheerlijk pittig Rundvlees in een saus die je niet zo maar thuis kan brengen. Wat een genot!

Een heerlijke spies met een frisse Chimmichurri. Nu eens geen blokjes vlees maar plakken dus de gril tijd wordt aardig verkort