Benodigdheden:
1 Wild Trio (Wild Zwijn, Haas en Herten Biefstuk) afkomstig van Beef Exclusief
1 zakje Cognac saus (de Sligro heeft een heerlijke uitvoering)
1/2 Puntpaprika
1/4 Prei
1/2 Ui
3 grote Champignons
Zwarte Peper
Zeezout
Olijfolie
Voorbereiding:
Pel de Ui en snijd hem in halve ringen
Snijd de Puntpaprika en de Prei in ringen
Maak de Champignons schoon en snijd in plakjes
Bestrooi het Wild Trio rijkelijk met de Zwarte Peper en het Zeezout
Bereiding:
Steek de Barbeque aan tot 190 graden directe hitte
Zet alvast een gietijzeren pan op het rooster zodat deze opwarmt
Doe Olijfolie in het pannetje en voeg de gesneden Groenten toe, laat dit niet te ver doorbakken!
Leg het Wild Trio op het rooster en gaar deze tot de door jou gewenste kerntemperatuur
Warm de Cognac saus op, laat het niet koken!
Garneer alles op een bord, eventueel aangevuld met Krieltjes uit de Frituur
Doe de Cognac saus over het Wild Trio (en dan ook over de Krieltjes)
Eet Smakelijk!