
Tomaten à l’ancienne
Een lekkere gevulde Tomaat met Ham en Champignon. Een oude klassieker en ook Escoffier gebruikte hem

Een lekkere gevulde Tomaat met Ham en Champignon. Een oude klassieker en ook Escoffier gebruikte hem

Een lekker Italiaans gerechtje dat je overal bij kan eten. Wissel af met de ingrediënten en je hebt weer totaal iets nieuws.
Velouté is eigenlijk een fluwelig soepje maar dan ook weer niet van alle fluwelige soepjesHet verschil zit hem in de bereiding van van de soep
Mirepoix is een mix van verse groenten die wordt gebruikt voor het maken van Bouillon, Sauzen, Stoofpotjes of Soep. Deze bestaat voornamelijk uit Uien, Wortel en

Een lekkere Pizza met veel Pizzakaas Mix en Mozzarella, afgemaakt met Artisjok Harten en Champignon

Zelf Wonton vellen maken is heel eenvoudig en snel gemaakt, dus hoef je niet naar de Toko om ze te kopen

Een lekkere frisse Salade met toch een beetje Oosterse tint door het Sesamzaad

Een dubbel gevouwen Pizza met een pittige vulling en genoeg Kaas op een warme zomeravond. Wie wil dit nou niet?