Ga naar de inhoud

Pizza Capricciosa

Een lekkere Pizza met veel Pizzakaas Mix en Mozzarella, afgemaakt met Artisjok Harten en Champignon

Benodigdheden:
1 bol Pizzadeeg (zie hier)
3 eetlepels Pizzasaus (zie hier)
2 handen Pizzakaas Mix
2 Artisjok Harten
1 grote Champignon
1 plak Boeren Beenham
1/3 bol Mozzarella
1/2 Rode Peper
wat Oregano naar smaak

Voorbereiding:
Pulk de Artisjok harten in losse blaadjes
Maak de Champignon schoon en snijd in plakjes
Was de Rode Peper, verwijder de zaadlijst en snijd hem in dunne ringen

Bereiding:
Steek de Pizza Oven aan tot 400 Graden en laat de steen goed warm worden
Stretch het Pizzadeeg tot je een mooie ronde vorm hebt
Smeer de bodem in met de Pizza Saus
Verdeel daar over de Pizza Kaas naar smaak
Scheur de plak Boeren Beenham in stukken en leg op de Pizzakaas
Beleg de Pizza nu met de Champignon, Artisjok blaadjes en de Peper
Nu scheur je de Mozzarella in stukjes en duw je het een beetje uit, verdeel te over de Pizza
Maak het af met wat Oregano die je over e Pizza strooit

Eet Smakelijk!