Benodigdheden:
Calzone Deeg (zie hier)
Pizza Saus (zie hier)
100 gram Runder Gehakt
100 gram Kastanje Champignons
30 gram Prei
1/2 Ui
1 Rode Peper
60 gram Salami
75 gram Geraspte Kaas (ik gebruik Pizzamix van de Hanos)
Voorbereiding:
Was de Rode Peper en verwijder de Zaadlijsten
Was de Prei en schud goed droog
Pel de Ui en snijd wat dikke ringen
Rul het Runder Gehakt in een Koekenpan en als het begint te kleuren dan voeg je de Champignons, Ui, Rode Peper en Prei toe
Stretch het Calzone Deeg met je handen of gebruik een Deegroller
Indien nodig voeg je Bloem toe om het minder plakkerig te maken
Bereiding:
Steek de Pizza Oven aan tot een temperatuur van 350 Graden
Beleg het Calzone Deeg als eerste met de Salami, houd de rand vrij want die moet je straks dubbel vouwen
Voeg dan het Gehakt toe en doe er een paar lepels Pizza Saus overheen
Maak het geheel af met de Geraspte Kaas en vouw de Calzone Pizza dubbel
Druk de randen van de Calzone Pizza goed dicht en plaats hem in de oven
Eet Smakelijk!