Ga naar de inhoud

Tomaat Mozzarella

Ook hier weer een lekkere Amuse of bijgerecht van Vleestomaat en Mozzarella. Italiaanser kan het eigenlijk niet

Benodigdheden:
1 grote Vleestomaat
1 bol Mozzarella
4 blaadjes verse Basilicum
wat Oregano
Balsamico Creme

Voorbereiding:
Was de Tomaat en de Basilicum blaadjes en dep even droog met Keukenpapier
Snijd de Vleestomaat in wat dikke plakken van ongeveer 8 millimeter
Laat de bol Mozzarella eben uitlekken of dep droog met Keukenpapier
Snijd de bol doormidden zodat je twee ronde plakken krijgt

Bereiding:
Leg de schijven Vleestomaat op een serveerschaal
Beleg hem met een derde van een schijf Mozzarella
Scheur een blaadje Basilicum doormidden en leg het op de Mozzarella
Bestrooi het geheel dan lichtjes met de Oregano
Maak het af met de Balsamico Creme

Suggestie:
Een heerlijke Amuse, lekker fris als voorgerecht of snack

Eet Smakelijk!