Ga naar de inhoud

Pizza Caprese

Een super frisse Pizza met Tomaat, Mozzarella en Pesto. Zo wil je eigenlijk iedere dag eten!

Benodigdheden:
1 bol Pizzadeeg (zie hier)
3 eetlepels Pizza Saus (zie hier)
1 bol Mozzarella
4 Rode Cherrytomaatjes
4 Gele Cherrytomaatjes
6 theelepels Groene Pesto
volle hand Geraspte Pizza Kaas
Oregano naar smaak
1 Gebakken Ei (dooier kan heel of kapot, ik houd van een hele dooier)

Voorbereiding:
Laat de bol Mozzarella uitlekken en scheur in stukken
Was en halveer de Cherrytomaatjes

Bereiding:
Stretch het Pizzadeeg uit tot een mooie ronde Pizza, laat de buitenkanten iets dikker dan de rest
Smeer de eetlepels Pizzasaus op de bodem en verdeel
Beleg nu de Pizza met de Mozzarella, Groene Pesto en Cherrytomaatjes
Bestrooi nu de hand Pizza Kaas over het geheel naar smaak en maak het af met wat Oregano
Schuif de Pizza in de Pizzaoven bij een temperatuur van ongeveer 400 Graden
Draai hem regelmatig een kwart slag en als hij bijna klaar is leg jet het Gebakken Ei in het midden
Na 30 a 40 seconden is de Pizza dan klaar

Eet Smakelijk!