Benodigdheden:
180 gram Rundergehakt
1 theelepel Paprikapoeder
2 kleine Tortilla’s
2 Augurken
Rucola Sla naam behoefte
1/2 Ui
4 plakken Cheddar Kaas
Ingelegde Jalapeno naar smaak
Zwarte Peper naar smaak
Zeezout naar smaak
Boter
Saus naar keuze
Voorbereiding:
Snijd de Augurk in plakjes
Pel de Ui en snijd in plakjes, daarna doormidden
Gebruik je ingelegde Jalapeno’s dan laat je deze even uitlekken
Meng het Rundergehakt, met het Paprikapoeder en Zwarte Peper en Zeezout naar smaak, goed door elkaar
Leg een Tortilla op een snijplank en neem de helft van het Rundergehakt en duw dit plat op de Tortilla (wel goed plat drukken dus!)
Bereiding:
Zet een Koekenpan op een kookplaat en warm deze op met een heel klein beetje Boter
Leg de Tortilla met de Rundergehakt kant in de Pan en bak deze bruin
Als het Rundergehakt goed bruin is dan draai je de Tortilla om
Beleg hem nu met de plakken Cheddar Kaas en laat dit even smelten, zet even een deksel op de Koekenpan
Beleg het daarna met de Augurk, Rucola Sla, Ui en de Ingelegde Jalapeno’s
Top het af met een saus naar keuze, ik gebruik Gouda’s Glorie Samurai Saus, en vouw hem daarna dubbel
Suggestie:
Heb je niet een lekkere saus dan kan je het volgende doen:
1 eetlepel Mayonaise
3/4 eetlepel Ketchup
1 theelepel Mosterd
Meng het goed door elkaar en je hebt een verrukkelijke saus!
Eet Smakelijk!