Benodigdheden:
500 gram Rundergehakt
5 verse Varkensvlees Hotdogs (die haal ik bij de Sligro)
2 kleine Rode Pepers (verwijder eventueel de zaadlijstjes)
5 Broodjes (ja die haal ik ook bij de Sligro)
1 Ui
1 eetlepel Chilipoeder
3 eetlepels Tomatenpuree
2 theelepels Uiengranulaat
2 theelepels Knoflookgranulaat
1 theelepel Komijnzaad
3 eetlepels Great Goods Memphis Barbecuesaus
75 milliliter Runder Bouillon (eventueel iets meer)
blokje Cheddar Kaas
Santa Maria Green Jalapeno Relish
Afwerking:
Cheddarkaas naar smaak
Voorbereiding:
Maal het Komijnzaad fijn en voeg daarna de overige kruiden toe en meng het goed door elkaar
Bereiding:
De Gehakt topping kan je op de Barbeque of op een Kookplaat maken
Steek de Barbeque aan tot 180 graden met directe en indirecte hitte
Zet een Skillet of Pan op het directe vuur of op een Kookplaat
Doe een klein beetje Arachide Olie in de Skillet en rul het Rundergehakt nu voor 1 minuut
Voeg daarna alle Kruiden, Ui en Rode Peper toe
Roer alles goed door en als het Rundergehakt goed geruld is dan voeg je de Barbeque Saus toe
Meng het weer goed door en verplaats dan de Skillet naar de indirecte zone
Leg de Varkensvlees Hotdogs nu op de Barbeque en bak ze rondom lekker krokant
Ondertussen rasp je even de Cheddar Kaas
Zijn de Varkensvlees Hotdogs klaar dan haal je ze van het vuur
Snijd het broodje open en leg daar de Varkensvlees Hotdog op, Doe er lekker wat van de Chili op en maak het af met de geraspte Cheddar kaas en de Santa Maria Green Jalapeno Relish naar smaak
Eet Smakelijk!
Chili Hotdogs


Een lekker pittig Broodje met de verse Hotdogs en de Chili van Rundergehakt afgetopt met Geraspte Cheddar Kaas gaat er altijd wel in
- Ceddar Kaas, Chili poeder, Great Goods Memphis Barcecuesaus, Hotdogs, Knoflookgranulaat, Komijnzaad, Rode Peper, Runder Bouillon, Rundergehakt, Santa Maria Green Jalapeno Relish, Tomatenpuree, Ui, Uiengranulaat