Benodigdheden:
250 a 300 gram Rundergehakt
3 medium Wraps
2 handjes Gemengde Sla
1 kleine Rode Ui
3 teentjes Knoflook
1 ei
1 eetlepel Paprikapoeder
2 eetlepels Gehakt kruiden
Zwarte Peper en Zeezout naar smaak
voor de Saus:
100 a 120 milliliter Hellmans Mayonaise
1 eetlepel Tomaten Ketchup
1 theelepel Mosterd
2 kleine Augurken
Voorbereiding:
Pel de Ui en Knoflook en snipper deze
Doe het Rundergehakt in een schaal, voeg de Ui, Knoflook, Ei, Paprikapoeder, Gehaktkruiden en naar smaak Zwarte Peper en Zeezout toe
Meng alles goed door elkaar zodat je een stevige massa krijgt
Leg de Wraps neer en verdeel het Rundergehakt mengsel gelijkmatig op de Wraps
Maak de Saus voor de Wraps met alle ingrediënten
Bereiding:
Steek de Plancha aan tot 200 Graden, als hij op temperatuur is dan doe je daar wat boter op en verdeel je het over de plaat
Nu ga je de Wraps ondersteboven (dus de Gehakt zijde op de Plancha) bakken totdat deze redelijk bruin zijn
Hierna keer je de Wraps om en bak nog even verder
Leg op iedere Wrap dan wat Gemengde Sla en top het af met de gemaakte Saus
Eet Smakelijk!