
Broodje Pittig Gehakt
Oh zo simpel en toch een delicatesse met dit Broodje uit de Airfryer. Lekker Pittig en best wel wat Kaas.
Oh zo simpel en toch een delicatesse met dit Broodje uit de Airfryer. Lekker Pittig en best wel wat Kaas.
Een snelle en overheerlijke Salade van Ossenhaas, Coeur de Boeuf en Stracciatella Burrata. Een combinatie die niet kapot kan
Wat een heerlijk stukje mals vlees blijft dit toch. Nu eens met Bacardi Rum en Tomasu Sojasaus afgeblust en nog even laten garen. Super grecht!
Een snelle hap die eigenlijk te weinig aandacht krijgt. Heerlijk Rundergehakt die je met de kruiden aanmaakt en aftopt met de Saus
Shortribs is door de langzame bereiding een lekker stuk mals vlees. Ik heb gekozen voor de Runderbouillon zodat de Shortribs lekker mals blijven
Mijn vinger wilde nog niet meewerken dus vandaag dit gerecht gemaakt in de Koekenpasn van Onyx. Wat een super stukje Uruguayaanse Ribeye en in combinatie met de Cognacsaus van Asbach Uralt wil je dit wel elke dag eten!
Een heerlijk stukje Dry-Aged Côte a L’Os geeft een mondgevoel waar je helemaal vrolijk van wordt. Lekker met Bloemkool, Champignons, Frietjes en Mayo naar smaak….
Een heerlijke Ossenhaas met Groenten en Krieltjes voorzien van de Champignon Whiskey Saus. Eigenlijk een diner voor iedere avond
Wat blijft dit toch een heerlijk gerecht met mals en zacht Rundvlees en de gewokte Groenten. Vergeet vooral de Atjar Tjampoer niet!