Ga naar de inhoud

BBQ-Gek Recepten voor de Barbeque

Ossenhaas Burrata
Rundvlees

Ossenhaas Burrata

Een snelle en overheerlijke Salade van Ossenhaas, Coeur de Boeuf en Stracciatella Burrata. Een combinatie die niet kapot kan

Lees verder »
Ribeye met Rum
Rundvlees

Ribeye met Rum

Wat een heerlijk stukje mals vlees blijft dit toch. Nu eens met Bacardi Rum en Tomasu Sojasaus afgeblust en nog even laten garen. Super grecht!

Lees verder »
Wrap op zijn kop
Rundvlees

Wrap op zijn kop

Een snelle hap die eigenlijk te weinig aandacht krijgt. Heerlijk Rundergehakt die je met de kruiden aanmaakt en aftopt met de Saus

Lees verder »
Rundvlees

Shortrib met Bouillon

Shortribs is door de langzame bereiding een lekker stuk mals vlees. Ik heb gekozen voor de Runderbouillon zodat de Shortribs lekker mals blijven

Lees verder »
Faux-filet (Ribeye) au Cognac
Rundvlees

Faux-filet (Ribeye) au Cognac

Mijn vinger wilde nog niet meewerken dus vandaag dit gerecht gemaakt in de Koekenpasn van Onyx. Wat een super stukje Uruguayaanse Ribeye en in combinatie met de Cognacsaus van Asbach Uralt wil je dit wel elke dag eten!

Lees verder »
Côte a L'Os
Rundvlees

Côte a L’Os Dry-Aged

Een heerlijk stukje Dry-Aged Côte a L’Os geeft een mondgevoel waar je helemaal vrolijk van wordt. Lekker met Bloemkool, Champignons, Frietjes en Mayo naar smaak….

Lees verder »