
Gyoza (餃子) met Gehakt
Gyoza is een Japans halfbroertje voor de Mexicaanse Empanada , de Chinese Jiaozi en Dimsum alleen is het deeg wat dunner. Je kan hiervoor ook Wonton velletjes gebruiken van de Toko
Gyoza is een Japans halfbroertje voor de Mexicaanse Empanada , de Chinese Jiaozi en Dimsum alleen is het deeg wat dunner. Je kan hiervoor ook Wonton velletjes gebruiken van de Toko
Een lekker sappige Diamanthaas op een Panini afgemaakt met Mozzarella, Tomaat, Ui en Rucola. Het hapt zo heerlijk weg!
Wat blijft dit toch een lekker gerecht met veel smaak. Pittig, zoet en Rundvlees dat bijna uit elkaar valt
Een voortreffelijke Spies van Kogelbiefstuk in een Oosterse marinade. Aangevuld met pittige groenten en Udon Noodles.
Dit lijkt een moeilijk recept maar staat binnen 45 minuten op tafel. Een overheerlijk pittig Rundvlees in een saus die je niet zo maar thuis kan brengen. Wat een genot!
Een heerlijke spies met een frisse Chimmichurri. Nu eens geen blokjes vlees maar plakken dus de gril tijd wordt aardig verkort
Een lekkere Spies met een Oosters tintje. Fris door de Mango, sappig door de Champignons en Kogelbiefstuk
Een Aziatisch getinte spies van Ossenhaas met een Lente Uitje. Heerlijk voor een warme zomeravond!
Een snelle en makkelijk te maken spies van Kogelbiefstuk. Door de Gember en de Sojasaus heb je een lekker Aziatisch gerecht